Färgning

Går du i tankarna att förnya och fräscha upp din frisyr? I så fall kanske en färgning är det perfekta valet! Att färga håret är snabbt, enkelt och ger en direkt fräsch känsla. Kanske är det dags för en ny färg när säsongerna skiftar eller vill du bara testa något nytt?

Inspiration

Här hos Christers hårvård i Göteborg så gör vi alla möjliga färgningar så som Ombre, Sombre, Ecaille, klassiska slingor och det populära Balayage.

För att få till Balayage så appliceras färg eller blekning med fri hand istället för en mer klassisk slingmetod för att skapa skiftningar eller slingor i håret.
Goldwell har många populära serier som Colorance, en färgning med målet att få en maximal glans, Nectaya, hårfärgen utan ammoniak som berikar håret med näring och Elumen som ger fantastiska resultat. Kom gärna förbi våra salonger för att hitta mer produkter.

Personal & Vision

Vi jobbar nära med märket Goldwell, en av Sveriges bästa leverantörer inom färg, hårvård & styling. På vår salong i Göteborg har vi även en lokal färgtekniker som ger oss extra kompetens och kunskap inom färg och olika tekniker så att du som kund alltid skall känna dig väl omhändertagen!

Vår personal har även regelbundna utbildningar och inspirations-sessioner, både på plats i salongerna i Göteborg och på Goldwells egna studio i Stockholm.
Hos oss värderar vi kommunikationen mellan dig och din frisör otroligt högt. vi ser att det är grundläggande för att hitta en färg som fungerar med ditt utseende, personlighet och stil.
Alla hår och visioner är olika – allt går inte att göra på en gång, vissa förändringar kräver tålamod, tid samt respekt för hårets kvalité.

Har du frågor kring färgning så maila eller ring gärna så hjälper vi gärna till. Du kan självklart titta in på en av våra salonger i Göteborg också för en konsultation och en kaffe.
Känner du att det är dags att färga? Boka snabbt och enkelt en tid på en av våra salonger i Göteborg här:

Tidsbokning