Rakpermanent

Vi jobbar med två olika rakpermanenter, en avancerad och en enkel.

Avancerad rakpermanent
När man gör en avancerad rakpermanent får man räkna med en halvdag på salongen, behandling tar ca 3,5-4,5tim.

Resultatet på de flesta hårtyper är ett extremt rakt hår. Resultatet går i de flesta fall att som ”sämst” jämföras med ett slarvigt plattat hår. Metoden är asiatisk och består av 12 moment, som kräver noggrannhet och tid.
Vi gör inte behandlingen på slingade eller blekta hår, färgade hår är inga problem.
Det rakpermanentade håret förblir rakt efter behandlingen, i vissa fall kan det dra sig tillbaka 5-15%. Utväxtbehandling behöver göras var 3-6 månad beroende på hårkvalité och hur snabbt håret växer.

För att hitta denna teknik har vi provat över 10 olika produkter och den vi använder oss av nu är enligt oss den bästa på marknaden.

(Alla hår är olika det går inte att garantera resultatet av en rakpermanent, det är individuellt. För att få en tydligare uppfattning om vad ditt resultat kan bli är du välkommen förbi på en konsultation)

Enkel rakpermanent
Brukar vi oftast göra på kortare hår och killar. Behandlingen tar ca 1,5-2 tim. inklusive klippning.
Det permanentade håret förblir rakare efter behandlingen och behöver i regel inte permanentas igen när man gör utväxten 2-4 månader senare.

Omdöme på internet om våran rakpermanent:

”Rakpermanent! David har rakpermanentat mig i flera år nu och jag blir lika nöjd varje gång. Vill du ha rakt hår så tveka inte att gå dit. Bra service och bra resultat!”

Vi svarar gärna på era frågor om rakpermanentsprocessen!

Kom in i salongen och fråga David, Emelia eller Fanny om hur det fungerar med  vår rakpermanent.

Fredsgatan 58-60